Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی‌مراد گفت: معاونان زنان در دوران اصلاحات بعد از کنار رفتن از مسئولیت تازه یادشان می‌افتد درباره حوزه کاری خود ورود کرده و واکنش نشان دهند این در حالی است که برخی از خارج برنامه برای حوزه زنان می‌گرفتند.

توران ولی مراد مدیر شورای همکاری‌ها و شبکه ایران زنان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه زنان و خانواده خبرگزاری برنا، درباره رفتارهای متناقض فعالین حوزه زنانی اصلاح طلب نسبت به همسرکشی در اهواز و همسرکشی محمدعلی نجفی، اظهار تاسف کرد و گفت: همه با قتل‌های فجیع این چنینی و این جنایت‌ها مخالف هستند، اما نکته این است که چرا همچنان شاهد قتل‌های ناموسی هستیم؟ چرا هر بار در یکی از شهرهای کشور شاهد وقوع این قتل‌ها هستیم؟ چون کارهایی که مسولین این حوزه موظف به انجامش بوده اند همه برزمین مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: 30 سال است در دولت واحدهایی برای امور زنان داریم، افرادی که باید احساس مسئولیت کنند و در صدد رفع این معضلات باشند نهادهای مربوط به امور زنان هستند اما نکته قابل تامل این است که وقتی خودشان در پست هستند، اقدام و عملی ندارند جزو تحقیق و تهیه سند و وقتی از پست کنار هستند در مخالفت توییت می‌زند و مصاحبه می‌کنند.

ولی‌مراد با اشاره به اینکه برای پیشگیری از وقوع قتل‌های ناموسی نیازمند قانون هستیم اما مهم تر از آن به تربیت و فرهنگ‌سازی احتیاج داریم، افزود: منطقه به منطقه باید شناسایی و بررسی شود و اقدامات لازم برای آموزش تربیت و فرهنگ‌سازی صورت گیرد اما متاسفانه برخی از افراد به جای انجام اقدامات مناسب اطلاعات و اسرار کشور را به دشمن می‌دهند.

مدیر شورای همکاری‌ها و شبکه ایران زنان با تاکید بر اینکه در دولت قبل هیچ اقدامی برای کاهش قتل‌های ناموسی و فرهنگسازی برای پیشگیری از وقوع این قتل‌ها صورت نگرفت، اضافه کرد: متاسفانه در دوران اصلاحات معاونان امور زنان ریاست جمهوری برنامه‌هایشان در جهت اهدافی بود که از ان طرف تعیین می شد نه رفع مشکلات واقعی زنان و خانواده ها، حالا شاهد هستیم که معاون امور زنان دولت یازدهم و دوازدهم درباره قتل دختر 17 ساله در اهواز توییت می‌زنند.

وی ادامه داد: در زمان دولت دوازدهم آقای محمدعلی نجفی شهردار اسبق تهران همسر خود را با گلوله کشت اما زنان اصلاح طلب مدعی حقوق زنان همه یکپارچه سکوت کردند، هیچ انتقادی نکردند، این جریان حداکثر به قربانی حمله کرد. پس می‌بینیم که مسئله زنان برای این جریان سیاسی دغدغه نیست و فکر بازی‌های سیاسی خودشان هستند.

ولی‌مراد گفت: زنان از بازی سیاسی افرادی که به اسم مسائل زنان روی موج سوار می‌شوند و دنبال بهره برداری سیاسی خودشان هستند، صدمه خورده اند. با موضوع زنان برای رفع مشکلات زنان اقدامی نشده است در این 30 سال امکانات داشتند اما افرادی که در راس رسیدگی به امور زنان بودند یا نخواستند و یا دنبال این بودند از خارج از ایران برنامه دریافت کنند، ما احتیاج داریم ببینیم زنان در جامعه ما چه مشکلاتی گریبان گیر هستند نسبت به رفع آن اقدام کنیم.

مدیر شورای همکاری‌ها و شبکه ایران زنان تصریح کرد: برای قتل ما قانون داریم اینکه ادعا می‌کنند یک لایحه برای حمایت از زنان تهیه کردیم که می‌تواند از قتل‌های ناموسی پیشگیری کند اینطور نیست. ما برای قتل قانون داریم و کسی اجازه کشتن کس دیگری را ندارد برای پیشگیری احتیاج به تربیت و فرهنگسازی داریم.

وی بیان کرد: زمانی که رومینا اشرفی توسط پدرش به قتل رسید معاون حقوقی دولت دوازدهم گفت که اگر لایحه منع خشونت به تصویب رسیده بود شاهد این حادثه نبودیم که حرف غیرواقعی و در واقع سیاسی بود ما برای قتل قانون داریم حالا این لایحه به تصویب رسیده باشد یا نه تاثیری نداشت فقط قانون تاثیر گذار نیست و باید کار فرهنگی انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران زنان خانواده دولت مصاحبه قانون ریاست جمهوری مشکلات معاون قتل حقوق بازی جامعه خشونت قتل همسر کشی قتل های ناموسی قتل های ناموسی امور زنان ولی مراد قتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت:از ۱۲۵میلیون هکتار مناطقی که قابلیت اجرای عملیات آبخیزداری را دارند تاکنون حدود ۳۲ میلیون هکتار اجرا و ۹۰میلیون هکتار باقی مانده است. این یعنی حدود ۲۴درصد عملیات آبخیزداری در کشور انجام شده است.

محمد فرامرز در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تاکنون در کشور حدود ۴۲ میلیون هکتار مطالعه آبخیزداری انجام شده و ۳۲ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری در دست اجرا و اجرا شده است، گفت: همچنین ۲۰ میلیون هکتار مطالعات آبخیزداری داریم که اجرایی نشده است.

وی افزود: به طور کل در کشور از ۱۲۵میلیون هکتار مناطقی که قابلیت اجرای عملیات آبخیزداری را دارند تاکنون حدود ۳۲ میلیون هکتار اجرا و ۹۰ میلیون هکتار باقی مانده است. از این ۹۰ میلیون هکتار نیز ۲۰ میلیون هکتار دارای مطالعه آبخیزداری و ۷۰ میلیون هکتار نیز بدون مطالعه است.

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تصریح کرد: این یعنی تمام این سالها تنها حدود ۲۴درصد عملیات آبخیزداری در کشور انجام شده که عدد بسیار کمی است.

بارش ها تا ۳۰۰میلی متر هم گزارش شد

وی در ادامه به بارش های اخیر نیز اشاره کرد و گفت:امسال و سال‌های قبل در مناطق جنوبی و مرکزی کشور بارش های شدیدی  گزارش شد. به طور مثال در سیستان و بلوچستان میانگین بارندگی ۱۱۰ میلی متر است ولی در نیمه اول فروردین سالجاری ۳۰۰میلی متر بارندگی در آن منطقه داشتیم.

فرامرز عنوان کرد: در نیمه اول فروردین استان‌های ایلام،  خوزستان، فارس، کرمانشاه،  لرستان، مرکزی و یزد درگیر بارندگی بودند و در نیمه دوم فروردین نیز  بوشهر،  جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، هرمزگان، یزد و خراسان جنوبی بارندگی های زیادی داشتند. در اوایل اردیبهشت نیز علاوه بر استان‌های ذکر شده اصفهان نیز اضافه شد.

باید روان آب‌ها را مدیریت کنیم

وی با بیان اینکه آبخیزداری به معنای کنترل سیل نیست بلکه مدیریت روان آب است، گفت: هر سال بخشی از روان آب‌های سیلابی وارد دریا، کویر یا از کشور خارج می‌شوند و باید با استفاده از آبخیزداری بتوانیم بخشی از روان آب‌ها را داخل حوضه نگه داریم و  آنها را وارد منابع آبی قابل دسترس کنیم تا امکان استفاده از آنها در بخش های مختلف فراهم شود.

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی اضافه کرد:کارکرد دیگر آبخیزداری حفاظت از پوشش گیاهی و جلوگیری از فرسایش خاک است.

وی با اشاره به اینکه برای سال ۱۴۰۲ ،۱.۷ همت بودجه آبخیزداری در نظر گرفته شده بود، گفت: که از این میزان تنها ۶۰درصد اختصاص یافت.

 اعتبار آبخیزداری کافی نیست

فرامرز در پایان با بیان اینکه در لایحه برنامه هفتم توسعه باید ۲۰ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری مصوب و اجرایی شود، گفت:در حال حاضر تامین اعتبار  و منابع یکی از چالش های پیش و روی آبخیزداری است. ظرفیت اجرایی، متخصص، پژوهش وجود دارد ولی منابع کافی نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • پیشرفت برنامه‌ها در دانشگاه فرهنگیان کافی نیست
  • خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند / چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد